SUNRISE BEAUTY GUIDE - 05 Kimozgatás I Lávaköves masszázs I Gyógymasszázs I Tibeti masszázs I Rehabilitációs masszázs I Csokoládés masszázs I Feszesítő masszázs


SUNRISE BEAUTY GUIDE I FITNESS ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁS


A XXI.században a masszázs már nem luxus hanem az egészséges élet egyik alappillére.
Prevencióra, reumatikus panaszokra, stresszoldásra, alakformálásra, fáradt, igénybevett izmok lazítására és nem utolsó sorban relaxálásra is alkalmas. 

Az alábbi masszázsfajták és fizikoterápiás eszközök segítik a vendég igényeinek kielégítését:
Számos masszázs típust kínálunk azoknak, akik szeretnének ellazulni egy fárasztó edzés után. Időpont egyeztetés közvetlenül is lehetséges!

Svédmasszázs Sportmasszázs  I  Relax masszázs I Cellulitmasszázs  I  Nyirokmasszázs Talpmasszázs  Kimozgatás I  Lávaköves masszázs  I  Gyógymasszázs Tibeti masszázs  I  Rehabilitációs masszázs  I  Csokoládés masszázs  I  Feszesítő masszázs I  Részmasszázs  I  Kötőszövetfeszesítő testtekercselés  I  Diagnosztikai talpmasszázs  I  Tengeri sós, lime-os peeling  I  Kávés, méregtelenítő peeling  I  Testkezelések  I  Fizikoterápiás kezelés  I  Gerincnyújtó pad  I  Kinesio taping  I  Narancsbőr elleni masszázs, anticellulit kezelés  I  Jade
_____________________________________________________


Miben segíthet egy okosan kiválasztott test,- vagy masszázskezelés?

- kondicionálás
- feloldani az izmok akaratlan feszülését
- lehetővé tenni a normális szívritmus, 
- vérnyomás és keringés helyreállását
- élénkíteni a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét
- enyhíteni az izomfájdalmakat
- fokozni az izomzat erejét
- hozzájárulni a bőr rugalmasságának megőrzéséhez
- késleltetni a bőr öregedését
- növelni a koncentráló képességet
- növelni a szervezet ellenálló képességét
- csökkenteni a stressz hatásait és a fáradságérzetet
- karcsúsítás, terhességi csíkok, striák halványítása
- narancsbőr halványítása, megszüntetése
- a bőr feszesebbé, selymesebbé tétele, zsír lebontás

A kezelés egyéb pozitív hatásai: kiüríti a szervezetben lerakodott salakanyagokat, segíti a felgyülemlett kötőszöveti nedv és nyirokfolyadék áramlását és a vérkeringés és a bőr felszín javulását, fokozni a jó hangulatot.

Svédmasszázs - Gyógymasszázs
A kezelésről: A masszázs az egyik legősibb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A svédmasszázs képezi az európai masszázs alapját és a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. 
Alapfogásaival (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés) és a fogásokon belüli változatossággal teszi egyedivé és népszerűvé ezen masszázsformát. 
Az orvosi masszázs során is ezen fogások segítségével végzik a gyógyító célú kezeléseket a mozgásszervi megbetegedésekben. Általában az első alkalom után enyhe, kellemes izomláz érezhető.

Sportmasszázs
A kezelésről: Nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika, hiszen kimondottan a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használjuk. A technika lépései nagyban hasonlítanak a svédmasszázshoz, de attól ez egy jóval intenzívebb, erősebb masszázs technika. 
Ezen változat igen elterjedt, hiszen nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlható, amennyiben fizikai kondíciónkat akarjuk javítani, erősíteni. A sportmasszázs kezelése során a masszőr erős, dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmaz, leginkább a mélyizomzatot célozza meg.

A sportmasszázsnak rengeteg egyéb más jótékony hatásai is vannak.
Nyugtató hatással van, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. 
Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt. A sportmasszázst sportolások előtt és után is végeztethetjük.

Rehabilitációs masszázs, Kimozgatás, Relax masszázs
A kezelésről: A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást. 
A gyógymasszázs kezelésénél, figyelembe kell vennünk testének izomszövetét, az izomkötegek állapotát, ami lehet kötött izomzat (spasticus), petyhüdt (hypotoniás), tónus nélküli izomzat (atoniás).  
Megjelenhet merev tónusfokozódás (rigid hypertonia), ilyenkor az antagonista (ellenoldali) izomcsoportok tónusa egyszerre fokozott, ezért ízületi kimozgatáskor jelentős akarattalan ellenállás érezhető. Elengedéskor az ízület az utolsó helyzetben rögzül (extrapyramidalis kiesési tünet). Ezért ismételjük a speciális oldó fogásokat addig, amíg az ellenállás és a merevségek erőssége el nem kezd csökkenni. 
Jellemző a görcsös tónusfokozódás (spasticus hypertonia), ahol az ízület a kimozgatás kezdetén jelentős ellenállást fejt ki (gerincvelői reflex), majd hirtelen minden átmenet nélkül mozgathatóvá válik (zsebkés tünet).  
A lassú, óvatos kimozgatásra a tónus jelentkezése elkerülhető (pyramis tünet). Alapos kimozgatásokkal és nyújtásokkal csökkentjük az ellenállást. Hirtelen mozdulatokat nem javallott ilyen esetben tenni, csupán lassú és fokozatos átmozgatást.

Általánosságban jellemző, hogy bénulás esetén nagyfokú környéki (perifériás) idegrendszeri sérülés alakul ki, ami végtag merevséghez és mozdulatlansághoz vezetnek, érzéketlenné válik a kar vagy a láb. A végtagok gyakran görcsben állnak, emiatt fájdalom alakul ki. 

Gyógymasszázssal kiválóan rehabilitálható a páciens. Alapos kezelést végezünk a sérült oldalon, ezenkívül az egészséges oldalt is kezeljük, egyrészt a leterhelés miatt, másrészt ha az egészséges oldalt kezeljük az hatással van a sérült oldalra is (konszenzuális hatás). Legtöbbször erős masszázst kell alkalmaznunk, levezetésképpen pedig lazító fogásokkal oldjuk a görcsöket, merevségeket. Beindulnak az egészséges testi funkcionalitások, az érzékelés, a mozgatás, a vérkeringés, stb. Egy ilyen masszázskezelés több órát is igénybe vehet. 

Nyirokmasszázs
A kezelésről: speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.
Mikor segít a nyirokmasszázs? A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében rendkívül hatásos; de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk, hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél.

Cellulit masszázs, narancsbőr elleni masszázs, anticellulit kezelés
A kezelésről: a kezelés a problémás területeken történik, lábakon, combokon, fenék, derék és hastaján. Az érintett területeket speciális zsírégető olajjal vagy krémmel bekenjük, majd erőteljes gyúró, dörzsölő fogásokkal végezzük a masszázst. Köpöllyel, mely szívóhatást gyakorol a bőrre, mély, kötőszöveti masszírozást kap a vendég. A narancsbőr elleni kezelés ajánlott azoknak, akik bőrén cellulit (narancsbőr) jelei mutatkoznak.

Talpmasszázs
A kezelés hatásai: 
- elősegíti a salak és méreganyagok távozását a szervezetből
- serkenteni a vér, illetve nyirokkeringést
- szabályozni a hormontermelő mirigyeink munkáját
- segíteni az emésztést, kiválasztást
- fokozni szervezetünk ellenálló képességet
- megkönnyíteni légzőrendszerünk munkáját
- oldani a stresszt

Lávaköves masszázs
A kezelésről: Felmelegített kövekkel történik, körülbelül 70-80 percen keresztül, a lábujjaktól a fejtetőig. Rendkívül kellemes masszázs, mely lazít, nyugtat, átmelegít, felszabadítja érzelmeinket.  Oldja a gátlásokat, és energiával tölt fel. Regenerálja a megfáradt bőrt, nagymértékben oldja a stresszt. Valódi testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

A felhevített kövek alkalmazása az elfáradt izmok kezelésére nem újkeletű dolog. A kínaiak már Krisztus előtt 2000-ben alkalmaztak hasonló eljárásokat. A lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett, vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használnak. A masszázs vízben felmelegített, 50 - 60 fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. 
A köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezik el, miután átmasszírozzák testünket. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít. A köveket, és a masszírozandó területet gazdagon bekenik speciális olajjal, melyekhez illóolajat csepegtetnek. 
A masszázsolaj, és az illóolaj kiválasztása személyre szabottan történik. Az illóolajok hozzáadásával különböző aromaterápiás hatások érhetők el, a masszázs és a lávakövek jótékony hatásán felül. A lávakő hosszú ideig megőrzi a hőt, a meleg hatására az illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudnak jutni, mint egyéb masszázsfajtánál. 
A masszázs nyugodt környezetben, lágy, relaxációs zene mellett történik. Már az első kezelés azonnali hatást eredményez.

Mire hat a lávaköves masszázs?
Testre: a meleg kövek elsősorban a hőszabályozást, a keringési rendszert, a nyirokrendszert, az izmok ellazultságát befolyásolják kedvezően. 
Ezen túl a reflexpontok kezelése, hathat a test különböző szerveire.
Lélekre: a kövek részben energetizálnak, részben nyugtató-relaxáló hatással bírnak. A terapeuta és a páciens közötti kommunikáció dönti el, hogy mikor melyikre van szükség. Kellemes feltöltődésről, megfiatalodásról szinte minden vendég beszámol a kezelés után. Mindenféle kimerültség, fáradékonyság és erőtlenség esetén érdemes alkalmazni.
Energiarendszerünkre - csakrákra, meridiánokra: főként a csakrák (az indiai gyógyászat tanai nyomán ismert energiaközpontok a gerinc mentén) újratöltésére alkalmas. A csakrák energiahiánya különböző megbetegedéseket és közérzetzavarokat okozhat.

Mikor nem ajánlott: Szív- és érrendszeri megbetegedések esetében, magas vérnyomás esetén, tüdő- és légzésproblémáknál, egyes máj- és epebetegségeknél, húgyúti, bél- és bélrendszeri problémáknál, terhesség alatt, illetve menstruáció idején.

Kinesiologiai Taping 
A kezelésről: Japánban kifejlesztett, a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizáló, kémiai hatóanyagmentes, gyors és hatékony terápiás eljárás. A Kineziológiai Tape a bőr "utánzata", tulajdonságaiban ahhoz nagyon hasonló. Felhelyezésével a bőrön és a bőr alatti struktúrákon keresztül "pozitív" szenzorikus információkat közvetít testünknek. 
A diagnózis felállítását és a kezelést okleveles K-Active végzi.
Használja ki a lehetőséget és szabaduljon meg tartósan vagy véglegesen egészségügyi problémájától egy mellékhatásoktól mentes, hatékony terápia segítségével!

Miben segít?
- Különböző izomhúzódások, izomzúzódások esetén
- A terhesség alatt jelentkező hát- és lábfájdalmakra
- mozgásszervi panaszokra· Ízületek rándulása, részleges szalagsérülések esetén
- Bevérzések, ízületi folyadék-gyülemek oldásában
- Fokozott izomtónus, izomgörcsök oldására,
- Fájdalomcsillapításra
- Ízületi-, íngyulladások esetén
- A nyirokkeringés stimulálására
- Műtéteket követő heggyógyulás és izomerősítésre
- Gyógytorna, mozgásszervi rehabilitáció kiegészítésére

A JADE GYÓGYHATÁSA
Miben segít? A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. 
Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. A jade segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is!
A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti, feloldja az izommerevséget, javítja a nyirokkeringést, felmelegíti a testet. A jade visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.


A masszázs nem ajánlott: terhesség idején, rákos megbetegedések esetén, bőrgyógyászati megbetegedések esetén, láz esetén, érrendszeri megbetegedések esetén, friss traumatikus sérülés ellen, vérzékenység esetén, menstruáció idején, akut ízületi megbetegedések idején.
_____________________________________________________
Masszázs és testkezelések - Erős Tamás  
INFORMÁCIÓ - BEJELENTKEZÉS+36703613939 I +36208495105
_____________________________________________________

KEZELÉSEK I HÍREK I ÉRDEKESSÉGEK
_____________________________________________________

100 %-OS ŐSZHAJ FEDÉS - Egységes hajszín a hajtőtől a hajvégekig
_____________________________________________________

ARC- ÉS DEKOLTÁZS FIATALÍTÁS - 8-10 évnyi bőrfiatalodás érhető el
_____________________________________________________

BARNA BŐR EGÉSZSÉGESEN! A gyönyörű, barna bőr elérése érdekében
_____________________________________________________

BŐRFIATALÍTÁS - Fotorejuvenáció rugalmasabbá, fiatalossá teszi a bőrt
_____________________________________________________

CELLULIT kezelések... Zsír kiolvasztás, a zsírsejtek összezsugorodnak
_____________________________________________________

Cover 5 férfi hajszínező - Ha elégedetlen őszülő halántékával...
_____________________________________________________

KOZMETIKA FÉRFIAKNAK - Férfi Vendégeink jól tudják: az arcápolás nem tabu
_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

Nekünk tetszik: Ördög Nóra
_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út. 154. 
Nyitva tartás: Hétköznap 6-22h, Hétvége 8-20h

HÍVJ BENNÜNKET MOST!
+36208495105
Mobilon is Internetezel? 
A kód segítségével 1 perc alatt kialakíthatod a kapcsolatot Velünk... 

SUNRISE FITNESS CLUB
FELTÖLTŐDÉS - újragondolva - Fitness . Aerobic . Body . Beauty . Medical 

Óbuda szívében, a 3. kerület egyik legexponáltabb helyén,
az Eurocenter Üzletközpont tetején, ingyenes parkolással várja  
megújulni, felfrissülni vágyó kedves Vendégeit.