VARIDANCE - A varázslat

       

„Álomban, szerelemben nincsen lehetetlen" - és ebben a táncjátékban sincs. 


A fantázia világában, különös várkastélyban játszódik a fordulatos, izgalmakkal és meglepetésekkel teli történet. Egy varázsló mozgatja a szálakat, aki a segédeit is csatasorba állítja, hogy a szerelmeseket egymástól elválassza. Válogatott próbatételek sora vár a szerelem erejével felvértezett lányra és fiúra, az elvarázsolt kastély fura teremtményeinek rájuk zúdított össztüze közepette.
 

Hogy sikerül-e legyőzniük a varázslót és megtörniük az átkot, s hogy beteljesedik-e a szerelmesek vágya, az legyen meglepetés! Ahogy az álomban és a szerelemben, úgy ebben a kicsiknek és nagyoknak szóló varázslatos táncfantáziában sincsen lehetetlen... forrás:


Mint szellemet a palackból úgy varázsolja színpadra táncosait egy hatalmas bőröndből Vári Bertalan. Szekeres bevonulássá változik a nyitány, ami után nincs megállás - kevés díszlettel, jelmezzel és hétköznapi kellékek bevetésével, válogatott filmzenék és együttesek muzsikájával lesz teljes az élmény. A szenvedélyes, lírai, humoros, mulatós hangulathoz Kanye West, Snoop Dogg, Ternipe, Parno Graszt, a Kerekes Band és más szerzők szolgáltatják a zenét. 
A táncosok pedig a tőlük megszokott színvonalon és formán túl egyéniségük eddig ismeretlen színeit is megcsillogtatják. A hiphop rajongó, az akrobata, az artista, a szerelmes, a szabadságra vágyó, a képzeletbeli pisztollyal párbajozó, a bádogkannát is szóra bíró, kalappal, esernyővel, dobverővel, cajonnal -- némi túlzással -- bármivel, zenére vagy a nélkül is táncolni tudó lányok és fiúk számról számra bizonyítják sokoldalúságukat és mesterségbeli tudásukat. forrás: 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Feszesebb test, laposabb has, garantált fogyás, önbizalom, kicsattanó erőnlét, sikeres alakformálás, felfelé ívelő karrier az egészség megőrzése és stresszmentesebb életvitel mellett... TÉGES IS SZERETETTEL VÁRUNK - JELENTKEZZ MOST!


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  :-)  -  -  -

 
TEDD ÁT A MOBILODRA! 
Az itt látható QR kódot olvasd be mobiloddal!

Nincs ilyen szoftvered?
Nyitva tartás: Hétköznap 6-22h, Hétvége 8-20h
Telefon: +36208495105
Ahol várunk Rád: Sunrise Fitness Eurocenter /2
Weboldal: http://sunrisefitness.hu/