KIDS - GYERMEK JÁTSZÓ


Gyermekvárónkban lehetőség van arra, hogy gyermeke megvárja Önt. Játékokkal, mesékkel várjuk a kicsiket.

Szeretnéd, hogy gyermeked kedvelje a sportot? GYERMEK FITNESS
Foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk a zenére történő mozgásra, jó hangulatra, és a teljesítménykényszer nélküli, de igen hatásos edzésekre. Főleg azokat a gyermekeket várjuk, gyermekfitness és gyerek aerobik óráinkra, akik szép, koordinált mozgással szeretnének rendelkezni, egészségesen szeretnének élni, intenzíven mozognának, de nem feltétlenül élsport szinten. Versenyaerobik előkészítő (6-14éves korig), Ovis balett (4-7éves korig), Gyerek hip-hop (6-14éves korig). 
Sinkó Andrea 2000 -ben megalapította saját gyerek fitness iskoláját, mely jelenleg Budapesten nagy sikerrel, a Sunrise Fitness Club Eurocenter-ben is működik. A Sinkó Andrea Fitness iskola vezetője az olimpiai 6. helyezett Sinkó Andrea, egykori aerobik szövetségi kapitány, jelenlegi nemzetközi bíró, RG szövetségi kapitány. 
Oktatók:  Ovis balett: Bernáth Bernadett  Gyerek hip-hop: Bolla Mariann Versenyaerobik: Sinkó Andrea, Körösi Kitty, Szabó Júlia
A Sinkó Andrea Fitness Iskola 10 éve ismerteti meg a fitness alapjaival a 4-14 éves gyerekeket. Korosztályos csoportjainkban az aerobik, a művészi torna, a balett, a modern tánc és az akrobatika alapjait oktatjuk profi szakemberek, egykori olimpikonok, válogatott sportolók közreműködésével. Célunk, hogy a fiatalok már óvodás, illetve kisiskolás korban megszeressék a sportot, egészségesek legyenek, szép alakkal és fejlett mozgáskoordinációval, mozgáskultúrával rendelkezzenek a gyerekfitness, gyermek aerobik hatékonyságának köszönhetően.
SINKÓ ANDREA Diplomás ritmikus gimnasztika szakedző, okleveles aerobik edző, sport manager. 15 évig ritmikus gimnasztikázott, több, mint 100- szoros válogatott, 26-szoros országos bajnok, világbajnoki 5. helyezett.
Az 1988- as szöuli olimpián összetettben 6. helyezést ért el, ezzel az eredményével azóta is minden idők legeredményesebb magyar RG versenyzője.

1991-1998 – is a Magyar Aerobik Válogatott szövetségi kapitányaként 60 érmet - ebből 10 arany – nyertek versenyzői különböző világversenyeken .Ezt követően amerikai és élvonalbeli magyar fitneszversenyzők ( Béres Alexandra, Kordé Emese ) koreográfusaként, illetve különböző sportágak élversenyzőinek ( Vasas labdarúgó csapat, Hajdu Attila, Kapros Anikó ,női vizilabda válogatott, női labdarúgó válogatott ) erőnléti edzőjeként tevékenykedett.

2000 –ben megalapította saját gyerek fitness iskoláját 
mely jelenleg Budapesten több helyszínen is működik nagy sikerrel. A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség szakmai alelnöke. A Magyar Olimpiai Bizottság tagja.Nemzetközi aerobik bíró, 2005 –ben beválasztották az Európai Tornaszövetség ( UEG ) Aerobik technikai bizottságába.

_____________________________________________
Sunrisekids Házirend

A Sunrisekids játszóház csak a Házirend betartásával használható. A belépőjegy megváltásával a Házirend rendelkezéseit a játszóház Vendégei önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el. A Játszóházban dohányozni tilos!

Ruhatár használata a gyermekeknek kötelező, a játszóház higiéniai okokból csak zokniban használható.
A játszóházat csak egészséges gyermekek látogathatják! A szabályok be nem tartása, valamint a nem elfogadott magatartás (pl. durvaság, verekedés, veszélyeztetés, stb.) a játékból való kizárást vonja maga után.
Gyermekfelügyeletet csak 3 éves kor felett vállalunk, a 3 év alatti gyermekek csak Szülői felügyelettel játszhatnak. A megőrzőben a gyermekek maximum 3 órát tartózkodhatnak. Nem szobatiszta gyermek esetén pelenkát hozni kötelező. Kérjük, hogy a Társasjáték Polcról elhozott játékokat helyezzék vissza a helyükre. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyaikért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A tisztaság és rend megtartása közös célunk legyen! A Sunrise fitness kedvezményre jogosító kuponját  fizetés előtt be kell mutatni. A Házirend elfogadásával hozzájárulnak, utólagos anyagi követelések kizárásával, előzetes felkérés nélkül is. A Játszóház Vendégei a játékidő megkezdésével/belépőjegy megvásárlásával kifejezik és elismerik, hogy jelen Házirendet elfogadják.
____________________________________________________________


TEDD ÁT A MOBILODRA! 
Az itt látható QR kódot olvasd be mobiloddal!

Nincs ilyen szoftvered?
Nyitva tartás: Hétköznap 6-22h, Hétvége 8-20h
Telefon: +36208495105
Ahol várunk Rád: Sunrise Fitness Eurocenter /2